Kategori / Interiør

Hei hei, vi slutter å bloggeSkrevet: 07.10.2014 / 11:08 Kategori: Interiør Kommentarer: 2

Thekla Louise Laag

Heihei

-Dette innlegget er bare får å få ut min irritasjon-

For noen dager siden kom jeg hjem fra England. England er et av de mest fantastiske stedene jeg har vært. Jeg oppholdte meg der i 2 uker. Jeg har ingen bilder fra turen. Det er siden en jente mistet minnekortet mitt. Jeg orker ikke å utale meg mer om dette, jeg har aldri vært så sint på en person så det sa vell noe om hvor mye de bildene betydde for meg.

For bare en time siden forstuet jeg ankelen igjen. (Dette er min 3 gang alvorlig) Så nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. (haha neida)
Jeg skulle jo egentlig jobbe 16 timer på 2 dager pg høyet. åååh jeg blir bare sur av å skrive om det. Jeg vil ikke være skadet nå.

Ellers skal jeg kanskje på kano tur i noen dager. Det hadde vært herlig.

-Thekla

 

Skrevet: 20.07.2014 / 22:29 Kategori: Interiør Kommentarer: 3

Bigger Than us

Heihallohei

 

Jeg elsker disse dagene, det eneste jeg gjør er å spise mat, være med venner, og ta masse bilder (Eller prøver) 
Jeg er ferdig men alle eksamer, prøver og innleveringer. Jeg har gitt mitt beste og bare venter på resultatet.

-

I dag har jeg og Hannah tatt masse bilder på Frogner. Personelig synes jeg frogner er det fineste stedet i Oslo. Så det kommer til å komme masse fremmover.


 

Skrevet: 08.06.2014 / 21:48 Kategori: Interiør Kommentarer: 5

Lilac wine

 

-Hannah

Skrevet: 01.05.2014 / 21:49 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

All that floats will rain

(Beklager for overskrift. Kom bare ikke på noe bedre å skrive enn lyrics fra Highasakite, som jeg forresten skal se live i sommer. Det blir kult.)

-Hannah

 

Skrevet: 19.02.2014 / 00:24 Kategori: Interiør Kommentarer: 4

// Mitt nye rom //


Det er ikke noe som gjør meg mer lykkelig, enn når jeg kan sove så lenge jeg vil, og våkne lørdag morgen til et fint rom fylt med dagslys, for så å tilbringe hele morgenen i sengen med musikk og en kopp chai latte. For senere å fyke rundt i rommet og ta bilder, prøve klær, sminke meg eller kanskje klimpre litt på gitaren.

Endelig har jeg fått flyttet inn i mitt nye, nymalte rom. Det er så mye bedre enn den gamle gulfargen jeg hadde på veggene før. Nå føles det som et sted jeg kan ha i fred og ro og få drive med de tingene jeg liker å gjøre best. Det er langt far ferdig da. Jeg har en masse planer.

-Hannah

Skrevet: 09.11.2013 / 13:59 Kategori: Interiør Kommentarer: 6
hits